Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Strandbal 50 cm


Strandbal Ø 50 cm

Zeer groot assortiment

Strandballenwereld.be is dé leverancier wanneer u op zoek bent naar goedkope strandballen. U kunt op onze website een zeer groot assortiment aan strandballen in alle soorten en maten vinden. De strandballen uit de categorie 50 cm strandballen bestaat uit de wat grotere strandballen. Wanneer u een 50 cm strandbal koopt, weet u dan ook zeker dat deze op zal vallen tijdens bijvoorbeeld een bezoekje aan het strand. U kunt ook onze grote strandballen bestellen in verschillende leuke kleurencombinaties. Er is dus altijd een leuke strandbal te vinden op strandballenwereld die past bij uw smaak en/of bedrijfskleuren. Het voordeel van een strandbal is natuurlijk dat u deze na gebruik weer gemakkelijk op te bergen is omdat deze opblaasbaar (en dus weer leeg te laten lopen) zijn. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze budget strandballen met een diameter van 50 cm.

Strandballen laten bedrukken

Heeft u interesse in het laten bedrukken van strandballen? Dan staan wij graag voor u klaar! Strandballen bedrukken is namelijk onze expertise. Een strandbal met opdruk is een zeer leuk promotiemiddel voor uw organisatie of bedrijf. Iedereen zal namelijk uw bedrijfsnaam of logo zien wanneer de strandballen worden gebruikt op het strand of in het zwembad. Of u onze strandballen nu onbedrukt of met bedrukking bestelt, wij zorgen ervoor dat u uw strandballen altijd tegen een scherpe prijs in huis heeft. Wanneer u interesse heeft in bedrukte strandballen, maken wij graag een digitaal voorstel voor u. Hierop kunt u precies zien hoe uw eigen strandballen met bedrukking eruit zouden komen te zien.

Strandballen bestellen

Wij maken graag gratis en vrijblijvend een offerte voor u op van uw favoriete strandbal(len). U kunt daarbij precies aangeven in welk aantal u interesse heeft en of u eventueel ook een bedrukking zou willen. Onze medewerkers gaan dan direct aan de slag om u zo’n scherp mogelijk voorstel te doen. Aan de hand van dit voorstel kunt u vrijblijvend bepalen of u overgaat tot een bestelling. Wanneer u een order plaatst, zorgen wij er vanzelfsprekend voor dat u uw (on)bedrukte strandballen zo spoedig mogelijk in huis heeft.

Bel mij terug!
Advies nodig?