Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Strandbal Ø 40 cm


Strandbal Ø 40 cm

Budget strandballen met een diameter van 40 cm

Voor een mooie grote strandbal van hoogwaardige kwaliteit raden wij u aan om ook eens ons aanbod strandballen met een diameter van 40 cm te bestellen. Met een mooie grote 40 cm strandbal uit onze webshop zullen u en uw relaties zeker opvallen tijdens een bezoekje aan het strand of zwembad. Uit ervaring weten wij dat niet alleen kinderen, maar ook zeker volwassenen veel plezier kunnen beleven aan een strandbal. Grote strandballen zijn dan ook erg leuk om als geschenk weg te geven tijdens bijvoorbeeld evenementen. Onze strandballen met een diameter van 40 cm of meer zijn te verkrijgen in verschillende mooie kleurstellingen. Heeft u al een mooie 40 cm strandbal gekozen uit ons brede assortiment

Grote strandballen met opdruk

Iedere 40 cm strandbal op onze site kunt u onbedrukt of bedrukt bestellen. Wanneer u de strandballen laat bedrukken, heeft u een zeer persoonlijk geschenk voor uw relaties. Bedrukte strandballen zijn dan ook zeker geschikt om reclame mee te maken. U zou de strandballen met bedrukking bijvoorbeeld uit kunnen delen op beurzen of andere activiteiten. Of u nu kiest voor onbedrukte strandballen of bedrukte strandballen maakt niet uit. Wij gaan namelijk direct aan de slag met uw bestelling zodat de strandballen van uw keuze zo snel mogelijk bij u thuis zijn. In het geval dat u de strandballen uiterlijk op een bepaalde dag nodig heeft, horen wij dat graag van u. Ook het doen van een express levering behoort namelijk tot de mogelijkheden. Onze medewerkers denken graag met u mee wanneer u interesse heeft in onze (on)bedrukte strandballen!

Snel en eenvoudig uw eigen grote strandballen bestellen

 Via de categorie 40cm strandballen kunt u in één oogopslag zien in welke varianten u deze kunt bestellen. Op strandballenwereld.be kunt u natuurlijk ook terecht voor strandballen in andere maten. Wij nodigen u dan ook graag uit om een kijkje te nemen in ons uitgebreide assortiment strandballen wanneer u op zoek bent naar een leuke budget strandbal. Het opvragen van een offerte of het rechtstreeks bestellen van strandballen kunt u via enkele korte stappen eenvoudig doen via onze website. Heeft u vragen over onze te bedrukken strandballen of vindt u het fijn als er iemand met u mee kijkt? Twijfel dan vooral niet om onze medewerkers om hulp te vragen.

Bel mij terug!
Advies nodig?