Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Strandbal Ø 35 cm

Bestellen van 35 cm strandballen

Zoekt u een strandbal met een middelgroot formaat? Dan raden wij u aan om te kijken bij onze 35 cm strandballen. De strandballen die u op onze site vindt, zijn leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Tijdens bijvoorbeeld een dagje strand kan er namelijk veel plezier worden beleefd aan een mooie strandbal van 35 cm. Doordat u de opgeblazen strandballen ook gemakkelijk weer leeg kunt laten lopen, zijn deze ideaal om mee te nemen op vakantie of tijdens een dagje uit. De strandbal kan vanwege het kleine formaat in leeggelopen toestand namelijk gemakkelijk worden opgeborgen. Natuurlijk kunt u niet alleen voor middelgrote strandballen met een diameter van 35 centimeter bij ons terecht. In ons aanbod vindt u namelijk ook vele andere formaten strandballen!

Strandbal 35 cm goedkoop bedrukken

U kunt uw favoriete strandballen op onze site zowel onbedrukt als bedrukt bij ons bestellen. Een bedrukte strandbal kan er op diverse manieren uit zien. Wat vindt u bijvoorbeeld van een strandbal met logo of strandbal met naam? Het kan allemaal wanneer u kiest voor een strandbal met bedrukking. Strandballen bedrukken gebeurt bij strandballenwereld.be door zeer ervaren medewerkers. U bent dan ook verzekerd van een mooi bedrukte strandbal als eindresultaat welke u uitstekend kunt uitdelen als visitekaartje aan uw klanten of relaties. Door de strandbal met opdruk uit te delen op bijvoorbeeld open dagen of beurzen, geeft u daarmee de bekendheid van uw bedrijf direct een flinke boost. Wilt u ook uw eigen strandballen laten bedrukken? Dan doen wij dat graag tegen een scherpe prijs voor u.

Uw eigen (on)bedrukte strandballen snel geleverd

 Iedere order wordt bij strandballenwereld met de grootste zorgvuldigheid afgewerkt. Niet alleen om tot een zo mooi mogelijk eindresultaat te komen, maar ook om te zorgen dat u uw eigen strandballen zo spoedig mogelijk in huis heeft. Alvorens u bestelt, sturen wij u graag een interessante offerte op maat toe van één of meerdere strandballen. Op die manier weet u altijd waar u aan toe bent als u (on)bedrukte strandballen wilt bestellen. Hier rekenen wij geen kosten voor en onze offertes voor strandballen zijn geheel vrijblijvend.

Bel mij terug!
Advies nodig?