Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Strandbal 30 cm


Strandbal Ø 30 cm

Goedkope strandballen met een doorsnede van 30 cm

Op strandballenwereld.be vindt u een breed aanbod aan strandballen, waaronder bijvoorbeeld ook strandballen met een doorsnede van 30 cm. Deze diameter is de diameter van de bal wanneer deze is opgeblazen. De meeste 30 cm strandballen bestaan uit vlakken in verschillende kleuren. Er zijn echter ook vele andere modellen te verkrijgen via onze site zoals bijvoorbeeld de transparante strandbal. Strandballen zijn leuk voor zowel jong als oud. Een strandbal is dan ook een cadeau dat door een breed publiek met enthousiasme in ontvangst worden genomen. Het aanbod van strandballenwereld.be bestaat enkel uit strandballen van hoge kwaliteit. Deze bieden wij aan tegen een bijzonder scherpe prijs. Natuurlijk kunt u niet alleen bij ons terecht voor strandballen met een diameter van 30 cm, maar ook voor al uw andere strandballen en opblaasbare artikelen.

30 cm strandballen met uw logo

Net als onze andere artikelen kunnen ook onze strandballen met diameter van 30 cm worden bedrukt. Een bedrukte strandbal is zeer geschikt om uw naamsbekendheid te vergroten. Aan een strandbal met logo of strandbal met bedrijfsnaam kan namelijk iedereen zien dat deze van u afkomstig is. Strandballen bedrukken gebeurt bij ons met de grootste deskundigheid en veel ervaring. Op die manier bent u verzekerd van strandballen met opdruk die passen bij uw huisstijl en smaak. Onze medewerkers bespreken graag de verschillende opties met u wanneer u op zoek bent naar leuke strandballen met bedrukking. Of u nu op zoek bent naar onbedrukte of bedrukte strandballen, wij helpen u graag tegen een scherpe prijs!

Uw eigen 30 cm strandballen snel in huis

Heeft u één of meerdere leuke modellen strandballen gezien op onze website? Dan maken wij graag een passende offerte voor u op. U kunt onze strandballen zowel in kleine als in grote aantallen bestellen. Wanneer u bij ons een prijsvoorstel aanvraagt via de knoppen bij de artikelen van uw voorkeur, sturen wij u gratis een offerte toe via de mail. Wilt u liever direct een medewerker spreken? Neem dan contact op via ons telefoonnummer 0031 85 773 18 37. Wij beantwoorden dan graag persoonlijk al uw vragen over onze te bedrukken strandballen en overige artikelen.

Bel mij terug!
Advies nodig?