Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Wereld strandbal Ø 25 cm

Informatie

De wereldbol strandbal 

De wereldbolstrandbal met logo is een leuk en leerzaam relatiegeschenk. Doordat de bedrukte strandbal eigenlijk een grote kaart is, is de strandbal met logo een erg leerzaam geschenk. Als mensen met de strandbal met opdruk spelen zijn ze onbewust ook een beetje aan het leren.  Ze zien hoe de vormen van de landen eruitzien en zullen vaak ook namen zien. Je leert stiekem dus een heleboel over aardrijkskunde. Dus wilt u uw klanten of relaties wat meer kennis geven, dan is dit relatiegeschenk een geweldige keus.  

Geef uw relaties een zomers gevoel 

Omdat de bedrukte strandbal vaak wordt gebruikt in de zomer, kunt u uw relatie altijd een zomers gevoel geven door een strandbal te geven. Ook in de winter is dit een leuk geschenk, want veel strandballen met bedrijfslogo kunnen gewoon gebruikt worden in het zwembad. De wereldbol strandbal met bedrijfslogo is zeer geschikt voor het zwembad omdat het niet erg is als deze tegen andere mensen aankomt. De bedrukte strandbal is zacht omdat deze opblaasbaar is. 

Leerzaam 

Deze bedrukte strandbal is niet alleen leerzaam omdat je de landen erop terug kunt vinden. Deze bedrukte wereldbol strandbal is natuurlijk een product dat je uit de buurt moet houden van scherpe dingen. Dit geeft ook aan dat de wereld ook iets is waar je zuinig op moet zijn. Door deze wereldbol strandbal met logo worden uw relaties bewuster over de aarde.  

Vrijblijvende offerte 

Weet u het nog niet zeker of wilt u gewoon meer weten over deze of een andere bedrukte strandbal uit ons assortiment? Dan kunt u gewoon bellen, een medewerker staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt natuurlijk ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen als u twijfelt. Voor andere goedkope strandballen kunt u terecht op onze site: stranballenwereld.nl

Specificaties
25 cm
35 cm
50 bij 40 mm
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons