Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Transparante strandbal Ø 25 cm

Roze
Groen
Blauw
Oranje
Geel
2 - 3 werkdagen
5 - 10 werkdagen
100
250
500
1.000
Anders

Informatie

Strandbal doorzichtig 

Met uw doorzichtige bedrukte strandbal kunt u vol moed de zomer tegemoet. Wie wordt nu niet blij van een mooie strandbal met logo. De bedrukte strandballen zijn perfect, zoals de naam al insinueert, voor op het strand. Doordat de bal erg licht is doet u anderen geen pijn als u de controle over de bal verliest. De strandbal met opdruk is ook erg makkelijke te vervoeren. Omdat de strandbal met bedrijfslogo opblaasbaar zijn nemen ze haast geen ruimte in. U kunt deze goedkope bedrukte strandbal natuurlijk ook gewoon meenemen naar een dagje zwembad.  

Reclame maken met de doorzichtige strandbal 

Doordat strandballen met logo vaak gebruikt worden op plaatsen waar het druk is, zal uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap veel gezien worden. Uw relaties zullen de bedrukte strandballen alleen al geweldig vinden omdat strandballen met persoonlijke boodschap erg leuk en kleurrijk zijn. Iedere keer als zij de strandbal met bedrukking meenemen naar het strand of het zwembad zullen zij denken aan uw bedrijf. De bedrukte strandballen zijn scherp geprijsd en erg leuk. Dus een ideaal geschenk voor uw potentiële klanten of uw bestaande relaties. Hiermee zegt u dat u aan ze denkt en alleen daarom is het al een geschikt geschenk. 

Bedrukken van de doorzichtige strandbal. 

Alle strandballen kunnen worden bedrukt. Als u denkt dat uw logo niet goed past op het product kunt u altijd een vrijblijvend een offerte aanvragen. De strandballen kunnen met meerdere kleuren bedrukt worden en u kunt zelf een prijsvoorstel vinden door uw aantal bedrukte kleuren aan te geven en het aantal kleuren waarin u uw logo wilt bedrukken. U kunt natuurlijk ook de strandballen onbedrukt bestellen, in dat geval kunnen wij zorgen dat u uw onbedrukte strandballen al binnen 2 werkdagen in huis heeft. Voor bedrukte strandballen rekenen  wij 10 tot 15 dagen, maar u kunt natuurlijk ook een spoedbestelling doen. 

Specificaties
Opgeblazen diameter25 cm
Niet opgeblazen diameter37 cm
Drukoppervlak100 bij 42 mm
Wat zeggen onze klanten?
9.3
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons