Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Regenboog strandbal Ø 25 cm

Onbedrukt
1 kleur 1 paneel
1 kleur 2 panelen
1 kleur 3 panelen
2 kleuren 1 paneel
2 kleuren 2 panelen
2 kleuren 3 panelen
2 - 3 werkdagen
5 - 10 werkdagen
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Regenboog strandbal met print

Bent u op zoek naar een kleurrijke strandbal voor tijdens de zomerse dagen? Dan is de multicolor beach strandbal  met een doorsnede van 25 centimeter  geschikt voor uw doel! De kleurrijke strandbal met opdruk is geschikt voor spellen op het strand en camping. De bal is zacht en kan bijna geen schade aandoen wanneer u ermee geraakt wordt.  Hierdoor is hij uitermate geschikt voor jong en oud.

Kleurrijke bal weggeven als give-away

De multicolor beach strandbal met logo kan worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Door de bal te bedrukken creëert u een uniek geschenk dat u weg kunt geven aan uw relaties, klanten of doelgroep. De strandbal met diverse kleuren is scherp geprijsd en is verkrijgbaar met of zonder opdruk. De bal kunt u weggeven tijdens evenementen, festivals of beurzen.

Goedkoop en leuk

De multicolor strandbal met print is goedkoop en kan door iedereen worden gebruikt. Het is een leuk zomers artikel dat goedkoop is en snel geleverd kan worden. U heeft een onbedrukte strandbal al in 2 dagen binnen. Wanneer u de strandbal laat bedrukken met uw bedrijfskenmerken is de levertijd 10 tot 15 dagen. Dit proces is te versnellen door middel van spoedlevering. U kunt deze optie telefonisch of via mail aan onze medewerkers doorgeven.

Gratis en vrijblijvende offerte

Voor een gratis en vrijblijvende offerte kunt u ook terecht bij een van onze medewerkers. Onze medewerkers helpen u graag verder bij het maken van een digitaal voorbeeld en een vrijblijvende offerte waarin u de prijs terug kunt vinden. Tevens vind u de prijs van de multicolor strandbal aan de rechterkant.

Specificaties
Opgeblazen diameter25 cm
Niet opgeblazen diameter35 cm
Drukoppervlak100 bij 42 mm het gele paneel
Wat zeggen onze klanten?
9.3
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons