Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Drie kleuren strandbal Ø 25 cm

Groentinten
Grijstinten
Blauwtinten
Onbedrukt
1 kleur 1 paneel
1 kleur 2 panelen
1 kleur 3 panelen
2 - 3 werkdagen
5 - 10 werkdagen
100
250
500
1.000
Anders

Informatie

3 kleuren strandbal 25 cm

Zoekt u een vrolijke bedrukte strandbal? Zoek dan niet verder want deze gepersonaliseerde strandbal met 3 verschillende kleuren is een genot voor het oog. Zoekt u een simpele activiteit voor in het zwembad of op het strand dan is deze strandbal met opdruk ook uw uitkomst, want strandballen met print zijn hier erg geschikt voor.  De strandbal met logo is lekker klein, dus je kunt er makkelijk mee voetballen of hooghouden. Deze bedrukte strandbal is zo geschikt voor het strand omdat hij zo licht is. Een gewone voetbal zal andere badgasten irriteren of misschien zelfs verwonden. De bedrukte strandbal zal  met een lach teruggegooid worden. 

Uw bedrukte strandbal als reclamemiddel 

Deze lust voor het oog is een perfect reclamemiddel voor uw bedrijf. Omdat deze strandbal zo opvalt, zal uw reclame ook erg goed opvallen. De strandbal met logo is ideaal voor plekken met veel mensen, en daarom zullen veel mensen ook uw logo zien. De strandbal met bedrijfslogo is leuk om te krijgen. Uw relatie zal erg blij zijn met deze vrolijke bedrukte strandbal. Iedere keer dat hij of zijn kinderen met de bal spelen, zal hij herinnerd worden aan uw bedrijf.  

Goedkope Strandbal 

Op stranballenwereld.nl kunt u voor een scherpe prijs bedrukte strandballen bestellen. De strandballen worden geleverd binnen 2 werkdagen als u ze onbedrukte besteld of tussen de 10 en 15 dagen als u ze bedrukt wilt hebben. Als u sneller uw strandballen wilt hebben kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers voor een spoedlevering. 

Gratis en vrijblijvende offerte 

Weet u niet zeker of uw logo op de strandbal past? Of wilt u het product zien voordat hij wordt bedrukt? Laat dan gratis en vrijblijvend een offerte maken van de 3 kleuren strandbal met opdruk. In de offerte vind u een prijsopgave en een digitaal voorstel van het bedrukte product. Vraag aan onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Specificaties
Opgeblazen diameter25 cm
Niet opgeblazen diameter35 cm
Drukoppervlak100 bij 42 mm
Wat zeggen onze klanten?
9.3
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons