Strandballen bedrukken

Iedereen gaat wel eens een dagje naar het strand. Wat hierbij zeker niet mag ontbreken, is een strandbal. Jong en oud kunnen beiden uren speelplezier beleven met een strandbal.

Bij Strandballenwereld heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan opblaasbare strandballen in verschillende maten, soorten en kleuren. Hierdoor zult u altijd een strandbal vinden die precies bij u past. Alle strandballen kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking.  

De strandballen zijn niet alleen leuk voor op het strand, maar ook voor in het zwembad, park of tijdens festivals. Daarnaast zijn de strandballen ook geschikt om weg te geven op beurzen, evenementen of open dagen. Dit vrolijke artikel zorgt voor een positief gevoel bij mensen. Hierdoor is de strandbal zeer geschikt om in te zetten als reclamemiddel voor uw bedrijf. Heeft u een Beach club of strandtent? Dan kunt u meer klanten trekken door uw strandtent op te vrolijken met gekleurde strandballen.

Beschikt u over een Beach club of strandtent? Trek dan meer klanten naar uw strandtent toe door uw strandtent op te vrolijken met gekleurde strandballen in uw huisstijl. 

U kunt ervoor kiezen om de strandballen te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Ook kunt u ervoor kiezen om de strandballen te laten voorzien van een originele tekst, waardoor u extra zult opvallen. De strandballen met bedrukking zullen door veel mensen gezien worden, waardoor uw naam bij veel mensen terecht zal komen. De strandballen zijn erg goede promotieartikelen met een enorme reclamewaarde. Ook zullen ze nog vaak gebruikt worden na het weggeven en gaan ze lang mee.

De bedrukte strandballen kunnen ook gebruikt worden om per post te versturen. Als ze nog niet zijn opgeblazen nemen de strandbalen namelijk bijna geen ruimte in en ze zijn erg licht qua gewicht. Zo is het een extra grote verrassing voor uw relatie als hij uw post opent.

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons

Onze klanten